T O R S D À G 16.01.07

Första dagen med 5:2 avklarad. Under dagen gick det hur bra som helst. Hade fullt upp på jobbet så jag kände inte alls någon hunger , illamående eller huvudvärk. På kvällen blev jag dock sugen på det ena och det andra. Gick och lade mig tidigt men låg och tänkte på fikon och parmaskinka samt tonfisk i en röra med turkisk yoghurt och rödlök. Båda är sånt jag aldrig tidigare ätit så det var lite lustigt.

Nu är kl 6 på morgonen och det är åter en vanlig ätdag. Konstigt nog är allt sug på delikatesser borta så det blir en vanlig filfrukost med solroskärnor, pumpafrön och linfrön.

Idag är det chefledardag på jobbet. Älskar dessa inspirerande dagar. Gjorde ett ledarskapstest i måndags där man skulle utsätta sig för olika arbetssituationer . Testet är en förberedelse inför min kommande utbildning situationsanpassat ledarskap. 
Känns som att jag har väldigt mkt att lära. Ena stunden känner jag mig liten men samtidigt tar min nyfikenhet och min vilja av att utvecklas och bli bättre större utrymme. 
Jag vill utveckla mitt ledarskap och leverera resultat och en stark medarbetargrupp. 

På Mio kände jag mig trygg men ensam. Mina medarbetare hade en oerfaren chef men med mycket vilja och starta värderingar. Jag kände mig trygg i sortimentet och stolt över butiken och vad vi tillsammans åstadkommit. Arbetsuppgifterna var varierande men många gånger överväldigande. Deadlines och resultat som skulle uppnås. Personal som skulle motiveras och en fastighet som skulle underhållas . Jag lärde mig massor!

Nu står jag lite på ruta ett. Jag börjar få en blick över vad som ska göras på en dag men det är fortfarande en hel del kvar inne på kontoret som jag inte hänger med på. Arbetsuppgifterna och tänket är desamma men den stora skillnaden är hur:et.

Att ta sig in i ett schemaprogram med 230 medarbetare, leta försäljningssiffror, stämma av lagd prognos mot budget, hantera varor och rätta till bristlistor, fysiska saldon i butik mm är bara en liten del av det dagliga. 

Jag ser fram emot dagen då jag har samma känsla som jag hade på Mio. Att jag kan det jag håller på med. Systemen sitter, jag känner personalen och vet deras potentialer, jag är trygg med sortimentet och jag börjar finna lösningar på hur vi tillsammans ska driva en ännu lönsammare butik.

/ EEAllmänt | |
Upp