J A N U A R IVad händer i Januari?
 
Under kommande vecka kommer vi att få ett förhandsvisningsexemplar av vårens Miokatalog. Alltid lika spännande. 
Vi kan lägga några intensiva reaveckor bakom oss och blicka framåt mot en spännande vår och massor av fina nyheter. Inköpsteamet har gjort ett bra arbete och trenderna som presenteras i vår känns helt rätt i tiden. 

Det är dags för Formex i veckan och första veckan i Februari åker jag på Miomässa i Tibro samt Stockholm Furniture Fair. 
Mycket kul att se fram emot. 

Första året som butikschef kan sammanfattas som lärorik, intensiv och med mycket arbete. Dock har det resulterat i plusresultat varje månad jan-dec. Så himla kul.
Det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar är Mio. Jag till och med drömmer om Mio.
Tur att jag har mina duktiga medarbetare. Vissa har en enorm utvecklingspotential och jag hoppas på att kunna stötta och erbjuda dem en inspirerande och lärorik arbetsplats.

Under 2013 har vi öppnat en Miobutik i Ludvika och i dagsläget åker jag dit en dag i veckan för att stötta våra kollegor. Det är mycket för dem att lära sig både systemmässigt men även om möbler och om Miokonceptet. Kommer dock att bli toppen. Nu gäller det bara att sätta alla rutiner och att var och en finner sin plats. Här finns massor av bra kunskap, arbetskraft och erfarenhet från olika branscher. 

K R A M


Jobb | |
Upp