15.08.25
Äntligen är vi igång med vår ombyggnation. 
10 ton golv kom en dag förtidigt. Våran byggledare Micke och jag ringde runt som galningar för att få tag på en traktor som kunde hjälpa oss att lasta av. 10 ton är inget som man bara kavlar upp ärmarna för och lastar av för hand. Våran egen trucks gafflar var alldeles för korta. Men som vanligt löser sig det mesta. Golvläggarna fick bort flera 100 m2 golv första dagen så det var bara bra att det nya fina vitpigmentetade golvet dök upp. 

De hann även gå över våra innertak och ta bort överflödiga mobilknappar, ta bort alla innerfönster, slänga ut alla gråa lister samt vända upp och ner på sovstudion. 

Nu känns det som att arbetet flyter på. 

Kommer att fortsätta skriva en hel del om Butikslyftet. Man glömmer så lätt och detta stora projekt är inget som jag vill glömma. Bland allt byggdamm så har jag flera samtal varje dag gällande planering och förberedelser.
Första dagen efter semestern fick jag en rejäl start med fyra sjuka i personalen samt 13 timmars arbete. Tur att jag har min fantastiska inredare som kämpar på   i vått och torrt. Utan henne vore vardagen på jobbet inte densamma. Allmänt | |
Upp