KÖK DEL 3


L Ö R D A G

I veckan har golvläggare, snickare och elektriker vart här. 

Golvläggarn tyckte att mitt val av badrumsmatta i köket var en rent ut sagt dålig idé . Hårt och stumt att gå på samt onödigt med 2 synliga skarvar när man kan få en hel. Alla återförsäljare och hantverkare har avtått mig från denna matta så nu bestämde maken att dessa personer säkerligen vet vad de talar om och jakten på en ny matta satte fart. Min stackars vän/arbetskamrat/inredare har återigen blivit söndertjatad angående denna köksrenovering.  Tur att hon finns och att hon är så ödmjuk och go som hon är.   

Snickarna såg direkt att taket svajade för mkt och pga tidigare ägares utbyggnad och sättningar från snö mm bestämde vi att taket ska reglas upp. Järnbalkar från insidan vore snyggt men  köket är litet och trångt så vi bestämde att balkarna får hamna uppe på vinden. Genomförbart utan alltför mkt jobb men kostsamt. 
Än en gång..... En renovering är full av överraskningar.

Idag har dock jag och elektrikern hängt i 5 timmar. Tur att vi har hittat världens bästa kille som jobbar helger och kvällar utan extra debitering. Det är service! 
Elen är nu dragen, uttag och lampknappar är valda och utplacerade. Nu är det återigen dags för oss att kavla upp ärmarna och sätta upp väggarna samt spackla och måla. 

Två stycken uttag samt dubbelknapp med dimmer.
Draget för våra porslinssocklar.

Långväggen där fläkten ska sitta. Även draget för 4 st porslinssocklar.

Ännu fler uttag. 
Fina socklarna som är beställda från Byggfabriken.

Golvmattan från Tarkett heter Vintage Concrete. 

K R A M
Allmänt | |
Upp