15.08.25
Äntligen är vi igång med vår ombyggnation. 
10 ton golv kom en dag förtidigt. Våran byggledare Micke och jag ringde runt som galningar för att få tag på en traktor som kunde hjälpa oss att lasta av. 10 ton är inget som man bara kavlar upp ärmarna för och lastar av för hand. Våran egen trucks gafflar var alldeles för korta. Men som vanligt löser sig det mesta. Golvläggarna fick bort flera 100 m2 golv första dagen så det var bara bra att det nya fina vitpigmentetade golvet dök upp. 

De hann även gå över våra innertak och ta bort överflödiga mobilknappar, ta bort alla innerfönster, slänga ut alla gråa lister samt vända upp och ner på sovstudion. 

Nu känns det som att arbetet flyter på. 

Kommer att fortsätta skriva en hel del om Butikslyftet. Man glömmer så lätt och detta stora projekt är inget som jag vill glömma. Bland allt byggdamm så har jag flera samtal varje dag gällande planering och förberedelser.
Första dagen efter semestern fick jag en rejäl start med fyra sjuka i personalen samt 13 timmars arbete. Tur att jag har min fantastiska inredare som kämpar på   i vått och torrt. Utan henne vore vardagen på jobbet inte densamma. Allmänt | | Kommentera |

S O M M A R


Sista semesterdagen och solen skiner. Sista två veckorna har verkligen vart underbara. Vi har njutit av sol och bad varje dag. Så glad för att vi bor just här där vi har gångavstånd till både sjö och skog. Barnen trivs och Wilda har simmat hela vägen ut till flytbryggan. 

Idag börjar även skolan och alla barnen har vuxit under sommaren. Nu är de tre kusiner i samma klass. Blir spännande. 

Älskar paket med hår/skönhet.

Idag fick jag ett gäng hårvårdsprodukter från Lyko. Ska bli spännande att testa dessa för mig nya märken.

Kram 

Allmänt | | Kommentera |

NYTT KONTOR/GÄSTRUMNere i källaren har jag nu skapat ett litet arbetsrum/gästrum. Jag har bara gjort enkla lösningar. Satt hjul på en gammal säng( och vips blev den lite roligare), fyndat ett gammalt bord på loppis( som ev. i framtiden ska målas) och släpat in en gammal goding från Ikea som får agera hylla tillsvidare för alla papper.  Väggarna och golvet ska framöver målas men i dagsläget får de vara som de är.

Jag hoppas nu att detta blir mitt nya mysrum, där jag kan arbeta i lugn o ro, läsa en bok eller bara sova. På sommaren är det perfekt med en källare . Svalt och skönt.Allmänt | | Kommentera |
Upp